Η ιδέα του εστιατορίου SUBLIMOTION ξεκίνησε το 2012, στο εργαστήριο μαγειρικής του Ισπανού Chef PACO RONCERO (2 αστέρια της Michelin). Μετά από 2 χρόνια, το 2014, το SUBLIMOTION ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στο νησί της Ίμπιζα. Χρειάστηκε δύο χρόνια εντατικής και σκληρής δουλειάς μαζί με τη συνεργασία επαγγελματιών από διαφορετικούς τομείς όπως σεφ, σχεδιαστές, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, χορογράφους και σεναριογράφους. Το αποτέλεσμα της σύμπραξης όλων αυτών ήταν μια μοναδική συγχώνευση της γαστρονομίας, υψηλής τεχνολογίας και της πιο πρωτοποριακής τεχνολογίας σε μια παράσταση αισθήσεων μου σε ταξιδεύει και συνάμα σε μαγεύει. Έτσι γεννήθηκες η πρώτη γαστρονομική παράσταση στον κόσμο. Το SUBLIMOTION βραβεύτηκε το ίδιο έτος με το βραβείο για την καλύτερη καινοτομία FSB στα Βραβεία World Wide Hospitality Awards 2014.
Στο Sublimotion θα απολαύσετε μια εκπληκτική γαστρονομική εμπειρία που θα ενισχύσει όλες τις αισθήσεις σας.