CHOPPER ΜΕ INTEL CHIP CHOPPER ΜΕ INTEL CHIP
Υπολογιστές σε αυτοκίνητο δεν είναι κάτι παράξενο, άλλα το να τοποθετήσεις ένα chip της Intel σε μια μοτοσυκλέτα chopper μπορεί να είναι κάτι πρωτοποριακό!... CHOPPER ΜΕ INTEL CHIP

intel-chopper-front-view-500.jpg

Υπολογιστές σε αυτοκίνητο δεν είναι κάτι παράξενο, άλλα το να τοποθετήσεις ένα chip της Intel σε μια μοτοσυκλέτα chopper μπορεί να είναι κάτι πρωτοποριακό!

Το μηχανογραφημένο chopper είναι εφοδιασμένο με ένα παντός καιρού Switchback υπολογιστή, που μπορεί κάλλιστα να αντέξει τους κραδασμούς και την κίνηση για την ομαλή πλοήγηση.

b2ap3_thumbnail_intel-chopper-front-view-5331.jpg

Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης ένα ψηφιακό ταμπλό που δεν προσφέρει μόνο την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, αλλά και άλλες δυνατότητες. Διαθέτει επίσης ένα σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που λειτουργεί ως ανάφλεξη αντί να κουβάλάμε μαζί μας το κλειδί!

b2ap3_thumbnail_intel-chopper-front-view-5333.jpg

Το chopper διαθέτει επίσης στο πίσω μέρος κάμερες αντί για τους καθρέπτες, ασύρματη συνδεσιμότητα, όπως Bluetooth, GPS και πολλά άλλα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Το κόστος αυτής της μηχανής κυμαίνεται από 6.000 δολάρια έως και 10.000 δολάρια.

b2ap3_thumbnail_intel-chopper-front-view-5332.jpg

b2ap3_thumbnail_intel-chopper-front-view-5334.jpg

lnogr

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *