ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΜΨΟ SMARTWATCH ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΜΨΟ SMARTWATCH
Το τελευταίο gadget έρχεται από την κινεζική εταιρεία Huawei, η οποία κυκλοφόρησε το «Huawei Watch» στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Το πρώτο SmartWatch της... ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΜΨΟ SMARTWATCH

150302162923-huawei-watch-780x439.jpg

Το τελευταίο gadget έρχεται από την κινεζική εταιρεία Huawei, η οποία κυκλοφόρησε το «Huawei Watch» στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

b2ap3_thumbnail_huawei1.JPG

Το πρώτο SmartWatch της εταιρείας διαθέτει μια 1.4 ίντσες οθόνη αφής, ατσάλινο πλαίσιο και αισθητήρα κίνησης που παρακολουθεί το ρυθμό σας. Η συσκευή λειτουργεί με λογισμικό Android.

b2ap3_thumbnail_huawei2.JPG

Δύο πράγματα κάνουν το κινεζικό προϊόν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό: η εξατομίκευση και το στυλ.

Η Huawei ανακοίνωσε ότι το ρολόι θα έρθει με περισσότερα από 40 διαφορετικά πρόσωπα. Τα χρώματα του ρολογιού θα είναι: χρυσό, ασημί και μαύρο.

b2ap3_thumbnail_huawei3.JPG

Το ύφος του ρολογιού από ό, τι έχουμε δει μέχρι τώρα παίρνει τα σχεδιαστικά στοιχεία του από πολυτελή ρολόγια.

b2ap3_thumbnail_huawei4.JPG

Η Huawei είναι μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών με έδρα την Κίνα. Είναι ένας σημαντικός παίκτης στην δικτύωση των υπολογιστών και των κινητών επικοινωνιών. Πρόσφατα, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μεγάλη ώθηση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

b2ap3_thumbnail_huawei5.JPG

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με το νέο «έξυπνο» ρολόι της Huawei επισκεφτείτε το site της εταιρείας κάνοντας κλικ εδώ.

lnogr

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *