ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Το QUANTUM OF THE SEAS έκανε το παρθενικό του ταξίδι στα τέλη του 2014. Πρόκειται για το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Το... ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Quantum_of_the_Sea_3.jpg

Το QUANTUM OF THE SEAS έκανε το παρθενικό του ταξίδι στα τέλη του 2014. Πρόκειται για το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.

b2ap3_thumbnail_QN_01.jpg

Το QUANTUM OF THE SEAS ανεβάζει τους επισκέπτες του σε νέα ύψη – κυριολεκτικά. Είναι εξοπλισμένο με μια γυάλινη κάψουλα που ανεβάζει τους επισκέπτες του κρουαζιερόπλοιου σε ύψος 300 ποδιών πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας -προσφέροντας τους απίστευτη θέα στον ωκεανό.

b2ap3_thumbnail_Quantum_NorthStar_jpg.jpg

Το πλοίο πέραν από θεματικό πάρκο της Dreamworks, πίστα για πατινάζ και γήπεδο μπάσκετ έχει πίστα με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και το μοναδικό sky dive προσομοιωτής ελεύθερης πτώσης.  

b2ap3_thumbnail_h2ozone.jpg

b2ap3_thumbnail_QN_03.jpgb2ap3_thumbnail_RCI_Quantum-of-the-Seas3_.jpg

Οι εμπνευστές του πλοίου έδωσαν έμφαση στην τεχνολογία και ιδιαίτερα το wireless. Τα πάντα γίνονται μέσω των κινητών συσκευών σας. Μέσω του κινητού σας μπορείτε να κλείσετε εκδρομή ή αντί να επισκεφθείτε την ρεσεψιόν μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες απευθείας στη συσκευή σας.

b2ap3_thumbnail_ipad-pcp.png  b2ap3_thumbnail_Quantum_of_the_Sea_3093898k.jpg

 

lnogr

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *