Σοκολατένιο Σαλόνι Σοκολατένιο Σαλόνι
Μπορείτε να φανταστείτε ένα ολόκληρο δωμάτιο με έπιπλα φτιαγμένα από σοκολάτα;;;  Ένα εμπορικό κέντρο στο Καλίνινγκραντ της Ρωσίας, γιόρτασε τα πέντε χρόνια λειτουργίας του,... Σοκολατένιο Σαλόνι

chocolate-room7.jpg

Μπορείτε να φανταστείτε ένα ολόκληρο δωμάτιο με έπιπλα φτιαγμένα από σοκολάτα;;; 

Ένα εμπορικό κέντρο στο Καλίνινγκραντ της Ρωσίας, γιόρτασε τα πέντε χρόνια λειτουργίας του, αναθέτοντας σε έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει ένα χώρο εξ ολοκλήρου από σοκολάτα.

b2ap3_thumbnail_chocolate-room.jpg

Η ιδέα της οικοδόμησης ενός δωματίου από σοκολάτα, μέσα στο εμπορικό  κέντρο του Καλίνινγκραντ Plaza, ανήκει σε μια Λιθουανή διαφημιστική εταιρεία. Η εταιρεία ζήτησε από την έμπειρη γλύπτρια Έλενα Climent να δημιουργήσει και να διακοσμήσει ένα δωμάτιο 20 τετραγωνικών μέτρων με έπιπλα από σοκολάτα.

b2ap3_thumbnail_chocolate-room2.jpg

Για τα υλικά, χρησιμοποιήθηκαν 420 χιλιόγραμμα σοκολάτας σκούρας, λευκής και γάλακτος. Η νόστιμη επίπλωση αποτελείται από καναπέ σοκολάτα, τραπέζι, χαλί, καθώς και μαχαιροπήρουνα από σοκολάτα, κηροπήγια, και λουλούδια. Το 40% του δωματίου είναι κατασκευασμένο από μαύρη σοκολάτα, το άλλο 40% από σοκολάτα γάλακτος, και το υπόλοιπο από λευκή σοκολάτα.

b2ap3_thumbnail_chocolate-room3.jpg

b2ap3_thumbnail_chocolate-room4-550x364.jpg

b2ap3_thumbnail_chocolate-room5.jpg

b2ap3_thumbnail_chocolate-room6.jpg

 

 

 

lnogr

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *