Παρουσιάστηκε το πρωτότυπο Mercedes-Benz F 015 Luxury Παρουσιάστηκε το πρωτότυπο Mercedes-Benz F 015 Luxury
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Daimle παρουσίασε το νέο πρωτότυπο όχημά της! Πρόκειται για ένα όχημα χωρίς οδηγό για τέσσερις επιβάτες. «Στο μέλλον, το αυτοκίνητο φέρνει... Παρουσιάστηκε το πρωτότυπο Mercedes-Benz F 015 Luxury

Mercedes-Benz-F-015.jpg

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Daimle παρουσίασε το νέο πρωτότυπο όχημά της! Πρόκειται για ένα όχημα χωρίς οδηγό για τέσσερις επιβάτες.

«Στο μέλλον, το αυτοκίνητο φέρνει πρόσβαση στα πιο σημαντικά είδη πολυτελείας του 21ου αιώνα.», δήλωσε ο επικεφαλής της Daimler Dieter Zetsche, όπως ο ίδιος αποκάλυψε την αυτο-οδήγηση της MercedesBenz πολυτελές sedan F 015 στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας.

b2ap3_thumbnail_Mercedes-Benz-F-015.jpg

Τα οχήματα, πρόσθεσε, «θα είναι αντικείμενα με ρόδες που θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να κάνουν ό, τι ακριβώς θέλουν.«

Το φουτουριστικό αυτοκίνητο σχεδιασμένο με μια σαρωτική κυρτή μορφή εξακολουθεί να έχει τιμόνι, σε αντίθεση με το όχημα χωρίς οδηγό της Google, αλλά το κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού περιστρέφονται δίνοντας τη δυνατότητα στο όχημα να γίνει ένα «ιδιωτικό καταφύγιο», σύμφωνα με την Daimler.

«Το όχημα αυτό πιστεύουμε ότι θα είναι πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και στην έννοια του αυτοκινήτου όπως την είχαμε μέχρι σήμερα!«, δήλωσε ο Zetsche.

b2ap3_thumbnail_Mercedes-Benz-F-015-interior.jpg

b2ap3_thumbnail_mercedes-benz-F015.jpg

Η έκθεση δίνει μεγάλη σημασία σε νέας τεχνολογίας αυτοκίνητα και σε καινοτόμες ιδέες όπως συμβαίνει στη περίπτωση του Mercedes-Benz F 015 Luxury.

lnogr

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *