Ξενοδοχείο με Ρομπότ Ρεσεψιονίστ Ξενοδοχείο με Ρομπότ Ρεσεψιονίστ
Έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία; Σας δίνουμε μια συμβουλή: θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε το ξενοδοχείο Henn-na στο Ναγκασάκι που θα ανοίξει τις πόρτες του... Ξενοδοχείο με Ρομπότ Ρεσεψιονίστ

hen-na-hotel-lede.jpg

Έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία; Σας δίνουμε μια συμβουλή: θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε το ξενοδοχείο Henn-na στο Ναγκασάκι που θα ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούλιο.

b2ap3_thumbnail_hen-na-hotel01-1.jpg

Το υψηλής τεχνολογίας ξενοδοχείο θα απασχολεί 10 ρομπότ, τρία εκ των οποίων είναι πολύγλωσσα gynoids που μοιάζουν σαν να είχαν αποσταλεί κατ ‘ευθείαν από το Silicon Valley. Mπορείτε να δοκιμάσετε να φλερτάρετε τη ρεσεψιονίστ για να σας αναβαθμίσει το δωμάτιο μιας που τα gynoids λειτουργούν με τη κίνηση των ματιών και εσείς μπορείτε να απαντήσετε με κινήσεις του σωματού σας.

b2ap3_thumbnail_hen-na-hotel03-1.jpg

Μόλις κάνετε check-in, ένα βιομηχανικό ρομπότ παρόμοιο με εκείνο που βρέθηκε στο Yotel της Νέας Υόρκης θα παραλάβει τις αποσκευές σας. Τα υπόλοιπα ρομπότ του προσωπικού θα φροντίσους τις υπόλοιπες ανάγκες σας, όπως: να φτιάξουν τον καφέ σας, να καθαρίσουν το δωματιό σας, ανάμεσα σε άλλες πολλές εργασίες. Εκτός από τα ρομπότ αυτά, το ξενοδοχείο διαθέτει ρομπότ αναγνώρισης για να σας ανοίγουν τα δωμάτια, ένα σύστημα που ανιχνεύει τη θερμότητα του σώματος με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου και τη χρήση των δισκίων για να καλέσετε την υπηρεσία δωματίου. Henn-na (Henn σημαίνει «παράξενο» ή «αλλαγή?«) θα χρησιμοποιήσει επίσης την ηλιακή ενέργεια και την εφαρμογή μεθόδων εξοικονόμησης ενέργειας για να διατηρήσετε το κόστος και τιμές δωματίων χαμηλά.

b2ap3_thumbnail_hen-na-hotel06-1.jpg

Αυτό το ξενοδοχείο, βρίσκεται μέσα στο Huis ten Bosch, ένα θεματικό πάρκο στο Ναγκασάκι. Είναι ένα διώροφο κτίριο με μόνο 72 δωμάτια, γι ‘αυτό και θα πρέπει να υποβάλλετε προσφορά για το δικαίωμα διαμονής κατά τις περιόδους αιχμής. Τα καλά νέα είναι ότι οι προσφορές είναι καλυμμένες, ώστε τα ποσοστά πραγματικά δεν είναι τόσο άσχημα, ειδικά για την Ιαπωνία: μονόκλινα δωμάτια πληρότητας ξεκινούν από $ 60 ανά διανυκτέρευση, ενώ η υψηλότερη δυνατή τιμή για ένα τρίκλινο δωμάτιο είναι 153 δολάρια. Το 2016, ακόμη 72 δωμάτια θα είναι διαθέσιμα.

b2ap3_thumbnail_hen-na-hotel05-1.jpg

Το Henn-na θα ανοίξει με 10 πραγματικούς υπαλλήλους. Οι προγραμματιστές του ελπίζουν ότι οι μηχανές θα μπορούν να αναλαμβάνουν το 90% των εργασιών του ξενοδοχείου στο μέλλον. Θέλουν επίσης να κατασκευάσουν 1.000 παρόμοια ξενοδοχεία.

b2ap3_thumbnail_hen-na-hotel04-1.jpg

lnogr

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *