ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ $110.000 ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ $110.000
Το Ξενοδοχείο Shangri-La, Qaryat Al Beri στο Abu Dhabi δημιούργησε το πιο ακριβό πακέτο διαμονής για του Αγίου Βαλεντίνου. Το κόστος του πακέτου $110.000... ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ $110.000

Shangri-La_Hotel_Abu_Dhabi.jpg

Το Ξενοδοχείο Shangri-La, Qaryat Al Beri στο Abu Dhabi δημιούργησε το πιο ακριβό πακέτο διαμονής για του Αγίου Βαλεντίνου. Το κόστος του πακέτου $110.000 για μια βραδιά.

Το πακέτο περιλαμβάνει: Ιδιωτική λιμουζίνα παραλαμβάνει το ζευγάρι από το επιθυμητό προορισμό προκειμένου να το μεταφέρει στο ξενοδοχείο, όπου τους περιμένει η προεδρική σουίτα ειδικά διακοσμημένη. Φρέσκα λουλούδια, γκουρμέ σοκολάτες και Vintage σαμπάνια στον πάγο, περιμένουν το ζευγάρι κατά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο.

b2ap3_thumbnail_Shangri-La_Hotel_Abu_Dhabi_Presidential-Room_20150214-085920_1.jpgb2ap3_thumbnail_Shangri-La-Hotel-Qaryat-Al-Beri-Abu-Dhabi-Speciality-Suite.jpgb2ap3_thumbnail_goodnight-3-web.jpg

Για να προετοιμαστεί το ζευγάρι για την βραδιά, προσφέρεται πρόγραμμα περιποίησης ‘Indulgence of time’ στο βραβευμένο Chi spa  του Ξενοδοχείου.

b2ap3_thumbnail_006483-07-boats.jpg

Ακολουθεί ιδιωτικό δείπνο στο roof του εντυπωσιακού 5άστερο. Το μενού περιλαμβάνει επτά πιάτα, και συνοδεύεται από ειδικά επιλεγμένα κρασιά και σαμπάνιες και cocktail από το Pearls Bar. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ένας μάγος και ένας μουσικός παρέχει ψυχαγωγία. Μόλις τελειώσει το φαγητό, το ζευγάρι ανταλλάσσει δώρα, εξεζητημένα κομμάτια από τη συλλογή της Montre Ublot και της Dior, ειδικά επιλεγμένα  από μια personal shopper.

b2ap3_thumbnail_Shangri-La_Hotel_Abu_Dhabi_Pearls-Bar.jpgΤέλος, καθώς ο ήλιος δύει στον ορίζοντα, το ζευγάρι ερωτεύεται στο ηλιοβασίλεμα με μια βόλτα με ελικόπτερο.

lnogr

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *