Η Goldgenie εγκαινιάζει το έτος της Κατσίκας με ένα επετειακό iPhone Η Goldgenie εγκαινιάζει το έτος της Κατσίκας με ένα επετειακό iPhone
Για τον εορτασμό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, τη χρονιά της Κατσίκας, η Goldgenie κάνει μια περιορισμένη έκδοση του iPhone 6 επιχρυσωμένο με γραφικό χαραγμένο στη... Η Goldgenie εγκαινιάζει το έτος της Κατσίκας με ένα επετειακό iPhone

YEAR-OF-THE-GOAT-IPHONE.jpg

Για τον εορτασμό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, τη χρονιά της Κατσίκας, η Goldgenie κάνει μια περιορισμένη έκδοση του iPhone 6 επιχρυσωμένο με γραφικό χαραγμένο στη πλάτη και συμπεριλαμβανομένου και μια κασετίνα σε δρύ.

Επίσης στη πίσω πλευρά κάθε τηλεφώνου θα είναι χαραγμένα με λέιζερ με ένα ειδικά σχεδιασμένο κινεζικό σύμβολο κατσίκας και όλα αυτά σε χρυσό 24Κ. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν διάφορες εκδόσεις του το iPhone 6 έως και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

b2ap3_thumbnail_Year-of-the-Goat-iPhone1.jpg

Η συσκευή θα πωλείται στο αντίτιμο των € 3.164,40, αλλά αναμένουμε να ξεκινήσουν ειδικές προσφορές, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του σύμβολο τύχης και καλής υγείας σύμφωνα με τη κινεζική κουλτούρα.

Παρά το γεγονός ότι το Έτος της Κατσίκας ξεκινά επισήμως στις 19 Φεβρουαρίου, η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας της Goldgenie.

 

lnogr

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *