Η Τελευταία Κυρία Η Τελευταία Κυρία
Η Bugatti ανακοίνωσε ότι η τελευταία Veyron θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποία λαμβάνει χώρα 5 με 15 Μαρτίου 2015.... Η Τελευταία Κυρία

bugatti-veyrons-1.jpg

Η Bugatti ανακοίνωσε ότι η τελευταία Veyron θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποία λαμβάνει χώρα 5 με 15 Μαρτίου 2015.

Το μοντέλο θα ολοκληρώσει το μακρύ κατάλογο της περιορισμένης σειράς που ξεκίνησε το εμπορικό του ντεμπούτο ως supercar το 2005.

Η Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse φοράει έναν κινητήρα W16 με περίπου 1.200 άλογα, που καταφέρνει να το εσφεντονίσει  σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα από 0 σε 100χλμ/ω.

Με τελική ταχύτητα τα 408,84 χλμ/ώρα, το μοντέλο εξακολουθεί να είναι το ταχύτερο roadster παραγωγής στον κόσμο.

Το 2013 και 2014, η Bugatti κυκλοφόρησε μια ολόκληρη συλλογή της Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse σε περιορισμένη σειρά. Το καθέ αυτοκίνητο πωλείται προς την εξωφρενική τιμή των € 2.000.000!

Αυτές οι ειδικές εκδόσεις ήταν αφιερωμένες στον Ettore Bugatti (ο ιδρυτής της αυτοκινητοβιομηχανίας), στον Jean Bugatti (ο σχεδιαστής αυτοκινήτων, γιος του Ettore), στον Rembrandt Bugatti (γλύπτης, ο νεώτερος αδελφός του Ettore), στον JeanPierre Wimille (δύο φορές πρωταθλητής της Le Mans 24 Hours με Bugatti), στον Bartolomeo «Meo» Costantini (αθλητικός διευθυντής της Bugatti) και στον Roland Garros (φίλος του Ettore).

Εαν θέλετε περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της Bugatti εδώ.

lnogr

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *