ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ
Το Solo per due (μόνο για δύο) στη Vacone της Ιταλίας είναι ένα από τα μικρότερα και συνάμα ένα από τα ρομαντικότερα εστιατόρια του... ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ

Solo-Per-Due-restaurant3.jpg

Το Solo per due (μόνο για δύο) στη Vacone της Ιταλίας είναι ένα από τα μικρότερα και συνάμα ένα από τα ρομαντικότερα εστιατόρια του κόσμου.

Το Solo per due είναι το μικρότερο εστιατόριο του κόσμου: έχει μόνο ένα τραπέζι και μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ένα ζευγάρι κάθε φορά. Έτσι, δεν υπάρχουν ουρές και όλη η προσοχή του προσωπικού είναι αφιερωμένη στους δύο ανθρώπους που έχουν κάνει την κράτηση.

Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό έχει κάνει το Solo per due ένα παγκοσμίου φήμης εστιατόριο, το οποίο επισκέπτονται ζευγάρια από όλα τα μέρη του κόσμου.

Το κτίριο που στεγάζετε το Solo per due, χρονολογείται στον δέκατο ένατο αιώνα και βρίσκεται σε ιστορική τοποθεσία. Στο προάυλιο υπάρχουν τα ερείπια μιας ρωμαϊκής βίλας που άνηκε στον Ρωμαίο ποιητή Οράτιο.

Στην είσοδο επίσης θα βρείτε το Libro dei Pensieri, ή, το βιβλίο των σκέψεων, όπου ερωτευμένα ζευγάριααπό όλο τον κόσμο έχουν καταγραψεί ιστορίες τους.

Το Solo per due προσφέρει αποκλειστικά ιταλικά πιάτα από φρέσκα υλικά που συνοδεύονται με κρασιά από τις καλύτερες ιταλικές κάβες.

lnogr

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *