ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ $175.000 ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ $175.000
Τι μπορεί να είναι πιο ρομαντικό από το να περάσεις μια νύχτα επάνω σε ένα πολυτελές υποβρύχιο θαυμάζοντας την εκπληκτική υποβρύχια θέα με την... ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ $175.000

Lovers-Deep-Luxe-Submarine-by-Oliver-Travel.jpg

Τι μπορεί να είναι πιο ρομαντικό από το να περάσεις μια νύχτα επάνω σε ένα πολυτελές υποβρύχιο θαυμάζοντας την εκπληκτική υποβρύχια θέα με την παρέα του αγαπημένου σας; Με μόλις $ 175.000 το βράδυ, μπορείτε τώρα να κάνετε εκπλήξη στον σύντροφό σας και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, χάρη στην Oliver’s Travel.

b2ap3_thumbnail_Luxury-Submarine-6-640x375.jpg

Το υποβρύχιο διαθέτει πολλαπλά αεροστεγή παράθυρα που επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαύσουν την εκπληκτική υποβρύχια θέα. Τα εκπληκτικά κοράλλια, τα δελφίνια και τα κοπάδια ψαριών είναι μερικά από αυτά που μπορεί κανείς να θαυμάσει κάτα τη διάρκεια αυτής της ρομαντικής απόδρασης.

b2ap3_thumbnail_Luxury-Submarine-4.jpg

Μπορείτε να επιλέξετε το σημείο έναρξης της διαδρομής σας από πολλά νησιά της Καραϊβικής, αλλά το νησί Αγία Λουκία είναι ίσως η πιο σοφή επιλογή, δεδομένου ότι φιλοξενεί το διάσημο και πλούσιο Boucan από το Hotel Chocolat. Χαλαρώστε και απολαύστε κάποια από τις υπηρεσίες περιποίησης του ξενοδοχείο, όσο περιμένετε να επιβιβαστείτε στο υποβρύχιο!

b2ap3_thumbnail_Luxury-Submarine-3.jpg

b2ap3_thumbnail_Luxury-Submarine-2.jpg

b2ap3_thumbnail_Luxury-Submarine-1.jpg

 

lnogr

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *